Flames of War League

Op 3 mei beginnen we met een 3 maanden durende Flames of War league.
Bouw modellen, schilder ze en speel potten (winnen optioneel) om punten te scoren waarmee je leuke exclusieve prijzen kunt winnen.Hoe werkt dit alles?
Simpel; je schrijft je in bij Marko of Martijn en betaalt daarbij 5 euro deelnamekosten. Je krijgt dan direct een setje van vier event-exclusieve dobbelstenen en wordt op de deelnemerslijst gezet.

Je scoort punten door gebouwde units, geschilderde units, gespeelde potten en gewonnen potten te rapporteren bij Marko of Martijn; wij schrijven dat dan bij op de scorelijst.
Er is geen restrictie op periode, puntenaantal of wat dan ook voor de gespeelde potten; speel gewoon waar jij en je tegenstander zin in hebben.

Rapporteren van gebouwde/geschilderde minis kan door ons de modellen in persoon te laten zien.
Alleen potten die in de Purperen Draak gespeeld zijn tellen mee voor de league. Als je meerdere potten tegen dezelfde persoon speelt zal alleen de eerste voor die maand meetellen.

De eerste maand loopt tot en met donderdag 31 mei; de twee spelers met de meeste punten tijdens deze maand winnen een exclusieve mission token set met daarin objective markers, minefields en ranged in markers.
De tweede maand loopt dan tot en met donderdag 28 juni. De top twee van die maand winnen een exclusieve token set met pinned/bailed/foxholes etc markers, vergelijkbaar met een faction token set.
De derde maand loopt tot en met donderdag 26 juli. De prijzen hier zijn één van elk van de vooraf genoemde token sets (geen dubble voor spelers).
Op basis van de totale score tijdens de league zal er ook een top drie zijn; deze spelers winnen een een exclusieve deck box voor het opbergen van unit cards.

Vanwege de hoevelheid beschikbare prijzen zal er ruimte zijn voor 12 deelnemers in deze league. Meld je dus snel aan.

Comments